INFORMATII DEPUNERE RAPORT CECCAR

Raportul anual de activitate se va completa electronic și se va depune exclusiv online în platforma raport.ceccar.ro, utilizând datele de conectare (user-ul și parolă) primite în anii anteriori. Raportul se consideră încărcat după finalizarea tuturor pașilor și emiterea confirmării de încărcare de la pasul 4.

Vă rugăm să nu atașați la raportul de activitate documente precum: acte concediu creștere copil, acte detașare în afara României, adeverințe cursuri etc., aceste documente se vor expedia prin e-mail, împreună cu cererea aferentă.

Vă informăm că rapoartele depuse fizic la CECCAR Filiala Olt, transmise prin e-mail sau prin Poșta Română / curier nu vor fi luate în considerare.

Cotizațiile se calculează automat prin Nota de plată generată de Declarația privind forma de desfășurare a profesiei, în funcție de categoria profesională declarată de fiecare membru.

Viza anuală obținută în anul 2020, este valabilă până la data de 31 martie 2021. Viza anuală obținută în anul 2021, este valabilă până la data de 31 martie 2022.

 

  • Informații utile pentru depunerea online a raportului de activitate:

 

PERSOANE FIZICE : https://raport.ceccar.ro/2020/ATemplate-Raport-PF-V3-2021.pdf

PERSOANE JURIDICE: https://raport.ceccar.ro/2020/ATemplate-Raport-PJ-V2-2021.pdf

 

  • Declarații tip:

Declarație cazier judiciar : https://ceccarbucuresti.ro/ro/wp-content/uploads/2020/06/Declaratie-proprie-raspundere-ca-nu-a-suferit-nicio-condamnare.pdf

Declarație deținere capacitate de exercițiu deplină : https://ceccarbucuresti.ro/ro/wp-content/uploads/2020/06/Declaratie-pe-propria-raspundere-capacitate-deplina.pdf

Declarație asigurare de risc professional : https://ceccarbucuresti.ro/ro/wp-content/uploads/2020/06/DeclaratieAsigurareProfesionala.pdf

Leave your comment